Supă-cremă de praz

Homemade creamy leek soup on wooden background jpeg

Încearcă o sumă cremă uşoară, cu puţine calorii, dar foarte gustoasă, pe care o poţi pregăti inclusiv în zilele de post.

Ingrediente 1 morcov 1 ţelină 4 cartofi 3 fire praz 2 linguri ulei 1 ceapă 1 păstârnac supă de legume sare piper

Mod de preparare - Supă cremă de praz

Cureţi rădăcinoasele şi le tai cubuleţe. Încingi uleiul şi căleşti uşor ceapa, apoi le pui şi pe ele în oală. Torni supă de legume atât cât să fie acoperite

cu trei degete peste. Îndepărtezi primele două foi de la firele de praz, le tai rondele, le speli sub jet de apă şi le pui în oală împreună cu cartofii făcuţi cubuleţe.

Potriveşti gustul de sare şi piper, laşi până când legume s-au înmuiat, strecori zeama şi le mixezi. Torni din ea atât cât vrei să fie de groasă supa.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg