Supă cu ciuperci

Îţi plac ciupercile? Acestea înlocuiesc din punct de vedere nutriţional cu succes carnea şi sunt foarte gustoase. Adaugă-le într-o supă uşoară, cu puţine calorii.
Ingrediente: ● 2 morcovi ● 1 ceapă ● 1 păstârnac ● ½ ţelină ● 500 g ciuperci ● 2 l apă ● ½ kg mazăre congelată ● sare ● 2 cartofi ● 1 legătură pătrunjel Mod de preparare - Supă cu ciuperci Cureţi şi speli legumele. Tai ciupercile fâşii, păstârnacul rondele şi cartofii cubuleţe. Dai prin răzătoare un morcov şi mărunţeşti celălalt morcov şi ţelina. Sotezi ceapa tocată, apoi adaugi morcovii, păstârnacul, ţelina, apa şi le fierbi 30 de minute.
La final, sărezi şi pui cartofii, ciupercile. Cu puţin timp înainte de a stinge focul, potriveşti de sare şi adaugi mazărea. După ce ai stins focul, toci pătrunjelul şi-l presari în supă.