Supă cu paste şi roşii

La început de săptămână, după o zi obositoare de lucru, te invităm la o supă cu paste şi roşii fierbinte. Vei încheia seara cu succes!
<h2 style="font-size: 16px;">Ingrediente pentru supă cu paste şi roşii</h2>
3 cepe
3 morcovi
200 g paste făinoase (scoici)
1 cutie cu suc de roşii
pătrunjel verde
1 lingură ulei
1 l apă
sare
<h2 style="font-size: 16px;">Mod de preparare pentru supă cu paste şi roşii</h2>
Fierbi pastele în apă cu sare şi puţin ulei, să nu se lipească. Le scurgi şi, dacă e nevoie, le clăteşti cu apă rece. Cureţi ceapa şi morcovii şi, spălate, le tai mărunt. Înăbuşi ceapa în ulei şi puţină apă, apoi adaugi morcovii, apa caldă şi laşi să fiarbă. După ce au fiert, adaugi pastele şi sucul de roşii, potriveşti de sare şi laşi să mai dea câteva clocote. La sfârşit, presari pătrunjelul verde tocat mărunt peste supa cu paste si rosii.
Tagliatelle cu ciuperci şi busuioc