Supă de ciuperci cu teci de mazăre

supa de ciuperci cu teci de mazare jpeg

Poţi folosi la prepararea mâncărurilor mazăre proaspătă ori congelată în combinaţie cu ingrediente care-i pun în evidenţă gustul inedit.

Ingrediente

2 morcovi 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel 2 cepe potrivite 10-15 ciuperci champignon mici 500 g teci de mazăre sare piper 1 ardei iute (opţional)

Mod de preparare

Fierbi ceapele tăiate bucăţi, morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel, tocate după preferinţă, un praf de sare. Acoperi cu un capac. Când legumele sunt fierte, le scoţi din oală şi le dai deoparte. În zeama în care au fiert pui ciupercile întregi şi tecile de mazăre. Potriveşti de sare şi piper şi laşi pe foc 15-20 de minute. Poţi servi cu ardei iute.