Supă de ciuperci cu teci de mazăre

supa de ciuperci cu teci de mazare jpeg

Poţi folosi la prepararea mâncărurilor mazăre proaspătă ori congelată în combinaţie cu ingrediente care-i pun în evidenţă gustul inedit.

Ingrediente

2 morcovi 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel 2 cepe potrivite 10-15 ciuperci champignon mici 500 g teci de mazăre sare piper 1 ardei iute (opţional)

Mod de preparare

Fierbi ceapele tăiate bucăţi, morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel, tocate după preferinţă, un praf de sare. Acoperi cu un capac. Când legumele sunt fierte, le scoţi din oală şi le dai deoparte. În zeama în care au fiert pui ciupercile întregi şi tecile de mazăre. Potriveşti de sare şi piper şi laşi pe foc 15-20 de minute. Poţi servi cu ardei iute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg