Supă de ciuperci şi pui foarte cremoasă

Ingrediente pentru supă de ciuperci
3 linguri cu unt
3 căţei de usturoi tocaţi mărunt
2,200 kg ciuperci tocate
1 ceapă verde tocată mărunt
2 mocovi mari tocaţi mărunt
1 ţelină mică tocată mărunt
cimbru proaspăt
50 g făină
2 kg supă de pui
250 ml lapte
100 g orez
2 bucăţi de piept de pui
Mod de preparare pentru supă de ciuperci
Topeşti untul. Adaugi ciupercile, ceapa, morcovii şi ţelina. Laşi pe foc amestecând din când în când până când legumele se înmoaie, aproximativ 6 minute. Adaugi carnea de pui şi o laşi 3-4 minute. Apoi, pui usturoiul, sarea şi piperul.
Adaugi făina amestecând bine. Torni supa de pui şi laptele. La final, pui orezul şi mai laşi să fiarbă până când devine moale.
Presari cimbru.