Supă de peşte cu cartofi şi praz

Această supă de peşte cu cartofi şi praz este o reţetă clasică spaniolă, dar o poţi prepara oricând fie că este cald sau frig afară.
Ingrediente pentru supă de peşte cu cartofi şi praz
12 bucăţi macrou 3 cartofi 1 fir de praz sau 2 cepe mici 3 căţei de usturoi 6 linguri ulei de măsline 1 foaie de dafin sare 2 roşii piper pătrunjel
Mod de preparare pentru supă de peşte cu cartofi şi praz
În oala în care vei fierbe supa încingi uleiul şi pui la călit usturoiul, ceapa tăiată mărunt sau prazul rondele. Le laşi la foc mic pentru 15 minute. Adaugi foaia de dafin şi cartofii tăiaţi cuburi şi laşi 3 minute să se călească împreună. Torni apă cât să acoperi ingredientele şi laşi să fiarbă. După 20 de minute, pui peştele şi roşiile tăiate în patru şi mai laşi să dea un clocot-două împreună. Potriveşti de sare şi piper, stingi focul şi presari verdeaţa.