Supă de praz cu cartofi şi bere

supa jpeg

Pentru că frigul nu se lasă dus, ai cel mai bun motiv pentru a prepara această supă de praz cu cartofi şi bere.

De ce ai nevoie pentru supa de praz cu cartofi şi bere

4-5 cartofi

3-4 fire de praz

50 g unt

1 linguriţă sare

piper

200 ml bere blondă

4-5 crenguţe de cimbru

600 ml supă clară de pui

100 g smântână

crutoane

Cum se prepară supa de praz cu cartofi şi bere

Cureţi cartofii şi-i tai cubuleţe, apoi îi fierbi în apa cu sare. Îi ţii până când furculiţa intră cu uşurinţă în ei, apoi îi scurgi.

Topeşti untul şi căleşti firele de praz tocate, pe care le asezonezi cu sare şi piper, după gust şi crenguţele de cimbru. Când prazul s-a sotat uşor, torni berea şi laşi să fiarbă 8-10 minute. Dai deoparte, adaugi cartofii, scoţi crenguţele de cimbru, torni supa şi pasezi compoziţia. Pui oala pe foc şi o mai laşi să fiarbă 5 minute, apoi adaugi smântâna şi amesteci.

Serveşti supa cu crutoane.

Sursa https://craftbeering.com

https://craftbeering.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg