Supă de pui

Supa de pui este gustoasă, se prepară rapid şi este ideală pentru o masă uşoară de prânz.
Ingrediente
900 g pulpe de pui
1 ceapă, tocată mărunt
1 morcov, curăţat şi tocat
frunze de ţelină tocate, după gust
2 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguri pătrunjel tocat
frunze de cimbru, după gust
2 litri apă
2 linguriţe piper negru boabe
sare
Mod de preparare
Într-o oală, amesteci carnea de pui tăiată bucăţele cu ceapa, morcovul, ţelina, usturoiul, pătrunjelul, cimbru şi boabele de piper. Condimentezi cu sare, după gust. Torni apa şi dai pe foc la temperatură medie.
Laşi să fiarbă, reduci temperatura, acoperi şi mai laşi încă aproximativ 40 de minute, până ce legumele devin fragede. Serveşti cu extra pătrunjel, dacă vrei.
Sursa http://www.taste.com