Supă de pui cu legume

Am pregătit cea mai bună supă de pui cu legume, inspirându-ne dintr-o reţetă tradiţională. Găteşte-o şi tu urmând recomandările noastre şi vei obţine un gust deosebit, de acasă.
Supă de pui cu legume - Ingrediente
700 g carne de pui 1 morcov 1 ceapă mare 1 rădăcină pătrunjel 1 ardei gras 2 cartofi 2 linguri ulei măsline 2 linguri iaurt condimente uscate de găină pătrunjel verde
Supă de pui cu legume - Mod de preparare
Speli carnea, o tai bucăţi potrivite sau cum doreşti şi o pui la fiert în apă cu puţine condimente uscate de găină. Aduni spuma care se formează şi o arunci. Speli legumele, le cureţi, le tai cubuleţe şi le pui la fiert în apă. Adaugi ceapa tocată, cartofii tăiaţi cuburi şi le fierbi 20 de minute, după care le pasezi. Când carnea este fiartă, adaugi legumele pasate şi mai dai în câteva clocote. Adaugi iaurtul, pui condimente uscate de găină după gust şi, după preferinţă, o poţi acri cu lămâie. Presari pătrunjel verde când o serveşti la masă.