Supă de pui cu pelmeni, reţeta pas cu pas
Pelmenii se aseamănă cu pastele proaspete umplute şi se prepară îndeosebi în Rusia şi Ucraina. Sunt delicioşi serviţi cu smântână, dar sunt la fel de buni şi în supa de pui.
De ce ai nevoie pentru supă de pui cu pelmeni
2-3 cartofi
250 g pelmeni umpluţi cu carne
1 os al pieptului de la pui
1 morcov
1 ceapă
sare
piper
2-3 linguri ulei
1 legătură pătrunjel
Cum se prepară supa de pui cu pelmeni
Fierbi câteva minute osul cât să îţi lase gustul, apoi îl scoţi.
Separat, căleşti câteva minute ceapa şi morcovul tocate.
Pui în supă cartofii curăţaţi, tăiaţi cubuleţe. După ce cartofii au început să se înmoaie, adaugi legumele călite, cu tot cu ulei, pelmenii şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi să fiarbă câteva minute. Serveşti supa cu pătrunjel verde tocat.
Sursa https://niftyrecipe.com