Supă de văcuţă

cabbage soup with bean jpeg

Carnea de vită, acest ingredient nobil din bucătăria ta, poate da un gust desoebit unei ciorbe preparate de tine.

Ingrediente

700 g carne vită 2 morcovi 2 legături pătrunjel 2 cartofi 1 ardei gras 100 g năut 100 g tăiţei sare ulei

Mod de preparare

Se spală carnea, se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi potrivite şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se adună spuma care se formează la fiert şi se aruncă. Năutul se pune la înmuiat cu 4-5 ore înainte, apoi se fierbe în apă cu sare.

Morcovii, pătrunjelul şi ardeiul se spală, se curăţă, se taie şi se înăbuşă în puţin ulei şi apă.

Când carnea este pe jumătate fiartă, se adaugă zarzavatul, cartofii. După ce carnea şi legumele s-au fiert, se adaugă năutul fiert.

Se adaugă tăiţeii, se mai fierbe 10 minute, se potriveşte de sare şi, după dorinţă, se poate acri cu lămâie.

sursa foto: Fotolia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg