Supa de varză, preparatul care te ajută să topeşti kilogramele în plus
Dacă nu ai renunţat la ideea de a topi kilogramele în plus acum, când a venit toamna, îţi propunem să încerci supa de varză, recunoscută pentru puterea de a arde grăsimile.
Ingrediente necesare supă de varză:
- cinci morcovi - trei cepe - două conserve cu roşii întregi, decojite - o varză mare, tocată mărunt - 400 g de fasole verde păstăi - doi ardei graşi - doi litri de suc de roşii - o ţelină mică - 400 ml de supă de vită - sare, după gust.
Mod de preparare:
Toacă mărunt morcovii, ceapa, ţelina, roşiile din conservă şi păstăile de fasole şi ardeii şi pune-le într-o oală mare
Adaugă apoi sucul de roşii, supa de vită ori de pui şi suficientă apă cât să acopere legumele.
Fierbe până când toate legumele se înmoaie, iar înainte de a opri ciorba cu 10 minute adaugă şi varza.
O poţi păstra la frigider timp de câteva zile.
Extra tips: Pentru un plus de savoare adaugă o crenguţă de cimbru uscat.
Poftă bună!