Supă de vită scăzută

1366728241 9927supa 20de 20vita 20scazuta jpeg

Ţi-e poftă de o supă sau de o ciorbă şi nu ştii ce să mai prepari? Sperăm ca propunerea noastră să-ţi fie de ajutor!

Număr porţii: 2 Timp de preparare: 60 min Dificultate: mică

Ingrediente

500 g carne de vită

2 cepe

2 morcovi

2 ardei graşi

1 conopidă mică

2 cartofi

1 legătură mărar

sare

Mod de preparare

Carnea o speli şi o tai cubuleţe potrivite ca mă rime. Speli şi cureţi morcovii şi ardeii graşi şi îi tai cuburi (sau cum doreşti). Ceapa o cureţi şi o toci mărunt, conopida o desfaci bucheţele şi o pui în apă cu sare pentru 10 minute, iar cartofii îi cureţi şi-i tai în patru.

Într-o oală, pui carnea la fiert. În momentul în care fierbe, arunci apa, speli carnea, pui apă caldă şi laşi să fiarbă până când aceasta este pe jumătate fiartă. Adaugi ceapa, morcovii, ardeii şi laşi să fiarbă 15 minute, după ca re pui conopida şi cartofii şi mai laşi 10-15 minute. Potriveşti de sare, opreşti focul şi pui mărarul tocat mărunt.