Supă din legume de toamnă
Morcovi, cartofi, ţelină, păstârnac, această supă conţine cele mai aromate legume specifice sezonului. Învaţă să prepari cea mai bună supă din legume de toamnă.
De ce ai nevoie pentru supă de legume de toamnă
4 cartofi
100 g varză albă
2 morcovi
1 păstârnac
½ rădăcină de ţelină
2 cepe
1 ardei
2 roşii
3-4 linguri ulei
2 mâini tăiţei de casă
1 praf de sare
verdeaţă
Cum se prepară supa de legume de toamnă
Cureţi cartofii, morcovii, ardeiul, păstârnacul şi ţelina şi le tai cubuleţe, iar varza fideluţă. Cepele le toci şi procedezi la fel cu roşiile descojite. Pui legumele, înafară de ardei şi roşii, la fiert cu un praf de sare. După ce s-au înmuiat puţin adaugi ardeiul, roşiile, tăiţeii şi uleiul. Ţii pe foc până toate legumele sunt fierte. La final adaugi verdeaţa tocată.