Supă italiană de legume

1 minestrone jpg jpeg

Bogată în legume sănătoase, supa italiană poate fi preparată şi din alte ingrediente verzi, în funcţie de sezon.

De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană de legume:

4 căni (1 l)  supă de zarzavaturi

4 căni (880 g) roşii tocate

1 lingură busuioc proaspăt tocat

1/2 lingură oregano

2 morcovi, tocaţi

2 tulpini de ţelină, tocate

1/2 ceapă, tocată

3 dovlecei, tocaţi

1 cană (220 g) fasole verde, tocată

3 căţei de usturoi, tocaţi

1 foaie de dafin

sare şi piper după gust

330 g paste (de preferinţă de dimensiuni mici)

Cum prepari supă italiană de legume:

Torni supa de zarzavaturi într-o oală mare, adaugi roşiile tocate, busuiocul, oregano, morcovii, ţelina, ceapa, dovleceii, fasolea verde, usturoiul şi foaia de dafin. Laşi supa să fiarbă până dă un clocot şi apoi reduci focul şi laşi să fiarbă cel puţin 45 minute până la 1 oră, sau până când legumele s-au înmuiat, amestecând ocazional. Adaugi sare şi piper şi pastele şi măreşti focul la mediu-mic.

Mai laşi să fiarbă încă 10 - 15 minute,  sau până au fiert pastele. La sfârşit scoţi foaia de dafin.

Sursa: https://www.thespruce.com

https://www.thespruce.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg