Supă picantă cu tăiţei
Astăzi aducem reţetele italiene în bucătăria dumneavoastră cu o supa picanta cu taitei.
Ingrediente:
o lingură de ulei de măsline o ceapă roşie tocată mărunt un ardei iute tocat mărunt 800 de grame de roşii moi 1 l de supă de legume 100 de grame de tăiţei 4 linguriţe de măsline negre tăiate foarte fin 2 linguri de capere uscate frunze de busuioc, fărâmiţate
Mod de preparare:
Încingeţi uleiul şi căliţi ceapa şi ardeiul iute timp de 10 minute. Adăugaţi roşiile, zdrobindu-le cu lingura, apoi turnaţi supa. Acoperiţi cu un capac, lăsaţi la fiert, apoi amestecaţi timp de 5 minute. Puneţi spaghetele şi lăsaţi compoziţia la fiert timp de 6-8 minute. Presăraţi măslinele, caperele şi busuiocul şi serviţi supa picanta cu taitei amestecată cu puţin ulei de măsline.
Foto: bbcgoodfood.com