Tagliatelle

DC  0024 jpeg

Pentru gurmanzi, ea nu mai are nevoie de nici o prezentare! Bucătăria italiană reprezintă o provocare, un concert de culori, de arome şi de savori care-i seduc şi pe cei mai pretenţioşi gurmanzi. Iată una din reţetele lui chef Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii „Click!Poftă bună!“:

Ingrediente

100 g creveţi 5 g parmezan 100 g paste tagliatele 1 g piper negru măcinat 1 g sare de mare 150 g smântână de gătit 60 g somon afumat 30 g spanac proaspăt 10 ml ulei

Mod de preparare

Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Căleşti, în puţin ulei, creveţii şi somonul, apoi torni smântâna şi laşi să dea câteva clocote. Adaugi spanacul, potriveşti de sare şi piper, pui pastele şi laşi puţin să se combine aromele.

Serveşti pastele presărate cu parmezan.

foto: Dorin Constanda



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg