Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci. Reţeta care ne bucura în copilărie

Ne place, din când în când, să ne aducem aminte de reţetele copilăriei, să le preparăm şi să vi le împărtăşim şi vouă. Cum este această reţetă de tăiţei la cuptor cu brânză de vaci. Noi am îmbunătăţit-o, îmbogăţind-o cu gustul delicios şi puternic al baconului la cuptor.
Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci - Ingrediente
300 g tăiţei 250 g brânză de vaci 1 lingură unt sau untură 200 g bacon (dacă vrei) sare zahăr, opţional
Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci - Mod de preparare
Fierbi tăiţeii în apă cu sare, potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Amesteci brânza de vaci cu baconul tăiat cubuleţe. Scurgi tăiţeii. Încingi untul sau untura într-o tigaie şi pui tăiţeii scurşi.
Încingi cuptorul şi aşezi într-un vas termorezistent un rând de tăiţei, unul de brânză cu bacon, iar unul de tăiţei şi termini cu un strat de brânză. Laşi 15 minute la cuptor. Poţi servi cu zahăr presărat deasupra.
Cea mai gustoasă supă de pui cu tăiţei de casă
Cea mai gustoasă supă de pui cu tăiţei de casă
Ciorbă de curcan cu tăiţei de casă