Tartă cu brânză şi rubarbă

Rhubarb pie jpeg

Rubarba este o plantă ierboasă cu gust acrişor pe care merită să o incluzi în preparatele tale. Foloseşte-o într-o tartă delicioasă şi parfumată cu brânză.

Ingrediente Pentru blat 1 pahar făină 70 g unt 1 praf sare 2 linguri apă rece Pentru umplutură 300 g brânză 1 ou 100 g zahăr 200 g rubarbă

Mod de preparare

Pentru aluat, amesteci untul rece tăiat cubuleţe cu făina şi sarea. Torni apa şi dai aluatul obţinut la frigider 30 de minute. Ulterior, întinzi aluatul pe o tavă, îl înţepi din loc în loc şi-l dai la cuptor 20 de minute, la 180 °C.

Între timp, pregăteşti umplutura. Speli rubarba şi o tai fâşii. Mixezi brânza cu oul şi zahărul până obţii o cremă. Torni amestecul peste blat, adaugi bucăţile de rubarbă şi dai tarta din nou la cuptor 20 de minute.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg