Tartă cu ciuperci, fără aluat
Pentru aperitiv, şi nu numai, prepară această delicioasă tartă cu ciuperci. Se face repede, mai ales că nu trebuie să frămânţi.
De ce ai nevoie pentru tartă cu ciuperci, fără aluat
220 g ciuperci
3 linguri unt
1 ceapă
5 ouă
50 ml apă
250 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
Cum se prepară tarta cu ciuperci, fără aluat
Dai drumul al cuptor şi tapetezi o tavă.
Topeşti 2 linguri de unt într-o tigaie şi căleşti ciupercile tocate, le scoţi, pui restul de unt şi sotezi ceapa tocată, apoi dai deoparte. Amesteci ceapa, ciupercile, ouăle bătute, smântâna, apa, sare şi piper după gust şi caşcavalul ras. Torni compoziţia în tavă şi o ţii la cuptor până când trece testul scobitorii. O laşi să se răcească înainte să o porţionezi.