Tartă cu ciuperci şi caşcaval

tarta ciuperci jpeg

Prepară o tartă simplă şi foarte gustoasă cu ciuperci şi caşcaval, care va fi pe placul întregii familii.

Ingrediente

1 aluat foitaj

150 g ciuperci feliate

180 ml lapte

3 ouă

70 g caşcaval ras

40 g parmezan ras

Mod de preparare - tartă cu ciuperci şi caşcaval

Întinzi aluatul şi îl aşezi într-o tavă circulară, îndepărtând excesul. Îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă. Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Baţi ouăle într-un bol şi ungi baza aluatului cu o cantitate mică, apoi îl dai la cuptor 10 minute. Încorporezi laptele în ouă. Adaugi sare şi piper, după gust.

Combini cu ciupercile, caşcavalul şi parmezanul. Torni în tavă umplutura şi dai la cuptor tarta 30-45 de minute, până se rumeneşte uşor. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://cooking.nytimes.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg