Tartă cu ciuperci şi caşcaval
Prepară o tartă simplă şi foarte gustoasă cu ciuperci şi caşcaval, care va fi pe placul întregii familii.
Ingrediente
1 aluat foitaj
150 g ciuperci feliate
180 ml lapte
3 ouă
70 g caşcaval ras
40 g parmezan ras
Mod de preparare - tartă cu ciuperci şi caşcaval
Întinzi aluatul şi îl aşezi într-o tavă circulară, îndepărtând excesul. Îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă. Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Baţi ouăle într-un bol şi ungi baza aluatului cu o cantitate mică, apoi îl dai la cuptor 10 minute. Încorporezi laptele în ouă. Adaugi sare şi piper, după gust.
Combini cu ciupercile, caşcavalul şi parmezanul. Torni în tavă umplutura şi dai la cuptor tarta 30-45 de minute, până se rumeneşte uşor. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa https://cooking.nytimes.com