Tartă cu dulceaţă

1 66544664 xxl jpg jpeg

Iată reţeta pentru o tartă uşoară, rapid de preparat.

De ce ai nevoie ca să faci tartă cu dulceaţă:

Pentru blat: 400 g biscuiţi 100 g unt topit

:

500 g brânză de vaci, bine scursă

175 g zahăr pudră

250 ml smântână pentru frişcă

1 plic gelatină

dulceaţă, pentru servit

Cum prepari tartă cu dulceaţă:

Mărunţeşti biscuiţii, apoi îi amesteci cu untul şi îi presezi bine  într-o formă rotundă cu fund detaşabil, apoi o dai la frigider.

Baţi frişca, ţinută la rece, apoi adaugi zahărul, în ploaie şi,  mixând continuu, brânza de vaci. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă, apoi o întinzi peste blat. Dai tarta la frigider 3 ore. O serveşti ornată cu dulceaţă, după gust.