Tartă cu dulceaţă
Iată reţeta pentru o tartă uşoară, rapid de preparat.
De ce ai nevoie ca să faci tartă cu dulceaţă:
Pentru blat: 400 g biscuiţi 100 g unt topit
:
500 g brânză de vaci, bine scursă
175 g zahăr pudră
250 ml smântână pentru frişcă
1 plic gelatină
dulceaţă, pentru servit
Cum prepari tartă cu dulceaţă:
Mărunţeşti biscuiţii, apoi îi amesteci cu untul şi îi presezi bine într-o formă rotundă cu fund detaşabil, apoi o dai la frigider.
Baţi frişca, ţinută la rece, apoi adaugi zahărul, în ploaie şi, mixând continuu, brânza de vaci. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă, apoi o întinzi peste blat. Dai tarta la frigider 3 ore. O serveşti ornată cu dulceaţă, după gust.