Tartă cu roşii, dovlecei şi brânză

tarta rosii jpeg

Brânzeturile... ingrediente care au intrat atât de mult în rutina noastră culinară, încât au devenit aproape banale. Foloseşte-le în combinaţiile pe care ţi le propunem şi vei fi uimită de aromele preparatelor tale!

Ingrediente (1 tavă)

250 g făină

150 g unt

1 ou

1 praf de sare

50 ml apă

2 dovlecei

400 g telemea

3 ouă

150 g smântână

2 roşii

sare

Mod de preparare

Amesteci făina cu untul rece, adaugi oul şi sarea. Torni puţină apă şi frămânţi până aluatul nu se mai lipeşte de mâini. Îl pui la frigider 30 de minute. Întinzi o foaie nu foarte groasă de aluat, o aşezi în tavă şi o înţepi din loc în loc cu furculiţa, apoi o dai la cuptor, 15-20 de minute.

Pentru umplutură, dai telemeaua prin răzătoare şi o amesteci cu smântâna şi cu cele 3 ouă. Speli dovleceii, îi tai felii şi-i presari cu puţină sare. Scoţi tava cu tartă din cuptor, adaugi jumătate din compoziţia de brânză, pui felii de dovlecei şi câteva felii de roşii, acoperi cu restul de brânză şi cu feliuţe de roşii. Dai la cuptor până se rumeneşte

frumos.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg