Tartă de biscuiţi cu ananas

Biscuiţi, ananas, frişcă şi ciocolată. iată o cpmbinaţie perfectă pentru un desert la fel de...perfect.
Ingrediente
Pentru blat
250 g biscuiţi cu pudră de cacao 80 g unt
Pentru umplutură
120 g unt
200 g zahăr pudră
120 g ciocolată albă
3 linguri lichior de nucă de cocos
150 ml frişcă lichidă
100 g ananas cuburi din conservă
50 g chipsuri nucă de cocos
Se macină biscuiţii, se pun într-un bol, se adaugă untul moale şi se frământă bine. Se îmbracă o formă rotundă cu amestecul de biscuiţi, apăsându-se bine.
Pentru umplutură, se mixează bine untul moale cu zahărul pudră. Se adaugă ciocolata albă topită, lichiorul şi se mixează în continuare. Se încorporează uşor frişca bătută bine, se
toarnă compoziţia peste blatul de biscuiţi şi se netezeşte.
Se pune ananasul la scurs, iar chipsurile se usucă într-o tigaie fără grăsime. Se apasă bucăţile de ananas în cremă, se presară deasupra cu chipsurile de cocos şi se introduce la frigider să se întărească crema.
sursa foto: Profimedia