Tartă pescărească

Surimi, smântână şi caşcaval. Trei ingrediente speciale pentru un rezultat la fel de special: tartă pescărească. E foarte uşor de preparat, şi poate fi acel ceva cu care să-i impresionezi pe cei dragi.
Ingrediente (4 porţii)
Pentru aluat
250 g făină
75 ml ulei de măsline
1 ou
1 linguriţă oţet
1 praf de sare
Pentru umplutură
200 g surimi
200 g smântână
50 g caşcaval
3 ouă
1 legătură mărar
sare
piper
Mod de preparare: Pentru aluat, amesteci făina cu uleiul de măsline, oul, un praf de sare, 2-3 linguri de apă caldă şi oţetul şi frămânţi aluatul 5 minute, apoi îl dai la frigider pentru 30 de minute. Întinzi o foaie de aluat şi o aşezi într-o formă rotundă unsă şi tapetată, astfel încât să se îmbrace pereţii 2 cm.
Baţi smântâna cu ouăle, caşcavalul şi mărarul tocat mărunt şi potriveşti gustul de sare şi piper şi o torni peste aluat. Tai bucăţi batoanele de surimi, le aşezi în formă peste amestecul de smântână şi dai totul la cuptor pentru 45 de minute.