Tartă sărată cu brânză
Te poţi bucura de ea la micul dejun, sau de ce nu, chiar ca fel principal alături de o salată de legume. Uite câte de uşor se prepară tarta sărată cu brânză!
De ce ai nevoie pentru tartă sărată cu brânză
1 foaie aluat de foietaj
4 cârnaţi afumaţi
200 g telemea uşor sărată
200 g caşcaval
5 ouă
50 ml lapte
1 praf de sare
2 linguri ulei
piper
2 linguri parmezan ras
Cum se prepară tartă sărată cu brânză
Dă drumul la cuptor şi aşază hârtie de copt în tavă. Rumeneşte în tigaie cârnaţii feliaţi şi scoate-i pe şervete pentru a se absorbi exceul de ulei. Pune-i peste aluat din loc în loc. Rade brânzeturile şi amestecă-le cu ouăle bătute, laptele şi sare şi piper după gust. Toarnă compoziţia peste aluat şi dă tava la cuptor 25-30 de minute.
Sursa foto http://www.thecookierookie.com