Tartă sărată cu trei tipuri de brânză

tarta jpeg

Pentru aperitiv sau pentru micul dejun, această tartă sărată cu trei tipuri de brânză este soluţia ideală.

De ce ai nevoie pentru tartă sărată cu trei feluri de brânză

1 foaie aluat foitaj

150 g brânză cedar

100 g caşcaval

50 g parmesan

2-3 frunze ceapă verde

5 ouă

300 ml lapte

sare

piper

Cum se prepară tarta sărată cu trei feluri de brânză

Decongelezi aluatul şi-l aşezi într-o formă rotundă de tartă tapetată. Îndepărtezi aluatul în exces. Dai dumul la cuptor.

Razi brânza, caşcavalul şi parmezanul şi le omogenizezi. Le combini cu ouăle bătute, în care ai adăugat sare şi piper, după gust şi ceapa verde tocată.

Pui compoziţia peste aluat, o nivelezi şi dai tarta la cuptor aproximativ 40 de minute, până când se rumeneşte aluatul uşor. Laşi tarta să se răcorească 15 minute înainte să o tai.

Sursa https://www.fortheloveofcooking.net

https://www.fortheloveofcooking.net



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg