Tartă sărată cu trei tipuri de brânză

Pentru aperitiv sau pentru micul dejun, această tartă sărată cu trei tipuri de brânză este soluţia ideală.
De ce ai nevoie pentru tartă sărată cu trei feluri de brânză
1 foaie aluat foitaj
150 g brânză cedar
100 g caşcaval
50 g parmesan
2-3 frunze ceapă verde
5 ouă
300 ml lapte
sare
piper
Cum se prepară tarta sărată cu trei feluri de brânză
Decongelezi aluatul şi-l aşezi într-o formă rotundă de tartă tapetată. Îndepărtezi aluatul în exces. Dai dumul la cuptor.
Razi brânza, caşcavalul şi parmezanul şi le omogenizezi. Le combini cu ouăle bătute, în care ai adăugat sare şi piper, după gust şi ceapa verde tocată.
Pui compoziţia peste aluat, o nivelezi şi dai tarta la cuptor aproximativ 40 de minute, până când se rumeneşte aluatul uşor. Laşi tarta să se răcorească 15 minute înainte să o tai.