Tempura de pui cu piper

simeon stalpnicul png

Ingrediente: 1 kg piept de pui dezosat,  tije de rozmarin pentru decor, piper măcinat Pentru crustă: 300 ml bere rece, 300 g făină, 2 ouă, 2 linguri amidon, sare

Mod de preparare

Speli pieptul de pui, îl usuci pe şerveţele de bucătărie şi apoi îl tai fâşii şi îl pui într-un bol. Pentru tempura, amesteci berea

rece, ouăle cu făina şi cu amidonul Aluatul trebuie să aibă consistenţa smântânii. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Torni tempura peste fâşiile de pui.

Pui ulei la încins într-un ceaun şi prăjeşti până se rumenesc frumos. Le scoţi pe şerveţele pentru a înlătura excesul de grăsime. În momentul servirii, le aşezi într-o tavă sau pe un platou, le presari, dacă vrei, cu piper proaspăt măcinat şi le ornezi cu tije de rozmarin.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg