„Terină“ cu pepene galben şi verde

terina pepene jpeg

Dificultate mică Preparare 20’ 6 porţii

Ingrediente

1 pepene galben

1 pepene roşu

500 ml suc de fructe (de care vrei)

9 foi gelatină

câteva frunze de busuioc

Mod de preparare

Pui foile de gelatină într-un vas şi le acoperi cu apă rece. Le laşi să se înmoaie câteva minute.

Tai pepenii în felii, elimini coaja, tai în buicăţi (în ce forme vrei) şi cureţi de seminţe. Torni sucul şi gelatina cu apă într-o cratiţă şi laşi pe foc până se dizolvă complet.

Verşi o treime din lichid într-o formă de chec şi bagi la frigider 30 de minute. Scoţi şi aşezi bucăţile de pepene şi presari frunze de busuioc, din loc în loc. Torni restul de lichid care va acoperi pepenele. Serveşti după ce a stat minim 4 ore la frigider.

sursa foto: Photocuisine



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg