Tocană cu ciuperci şi sos de roşii

Preparatul pe care ţi-l propunem este perfect pentru un prânz, când ţi-ai invitat prietenii dragi la masa. Nu-i deloc complicat!
De ce ai nevoie pentru tocană cu ciuperci şi sos de roşii
500 g carne porc
1 conservă mare roşii tăiate bucăţele
250 g ciuperci
sare
piper
cimbru
1 ceapă
2-3 căţei usturoi
ulei
Cum se prepară tocană cu ciuperci şi sos de roşii
Speli şi tai carnea bucăţi. Încingi uleiul în cratiţă. Căleşti ceapa tăiată julien, iar după 2-3 minute pui carnea la rumenit şi condimentezi. Laşi pe foc pâna se rumeneşte puţin. Completezi cu apă până la jumătate şi laşi să fiarbă la foc mic. Când carnea este aproape fiartă, adaugi roşiile şi usturoiul pisat. Amesteci. Speli ciupercile şi le feliezi. Le adaugi în mâncare cu câteva minute înainte de a lua de pe foc. Poţi servi cu garnitura de cartofi, orez sau cu spaghete cu ardei iute.