Tocană de iepure

tocana ficat ceapa jpeg

Ingrediente:

4 pulpe de iepure

3 morcovi

1 ţelină mică

1 ceapă

4 căţei de usturoi

1 cană cu vin roşu

1 cană apă sau supă

5-6 linguri cu pastă de

roşii sau roşii proaspete

oregano

½ linguriţă cu nucşoară

3 foi de dafin

sare,  piper

1 legătură de pătrunjel

ulei

Mod de preparare:

Speli pulpele şi le ştergi cu un prosop. Cureţi şi speli legumele, le tai în bucăţi mai mari: ceapa peştişori, morcovii rondele, iar ţelina cuburi sau bastonaşe. Pulpele le prăjeşti câteva minute pe fiecare parte în câteva linguri cu ulei încins. După aceea le scoţi, iar în uleiul rămas căleşti ceapa şi legumele, apoi adaugi pasta de roşii, vinul, apa şi foile de dafin. Potriveşti de condimente. Fierbi la foc potrivit aproximativ o oră, după care adaugi usturoiul şi pătrunjelul tocate fin.

Serveşti cu un pahar de vin roşu.

Reţetă trimisă de cititoarea noastră Rodica Mihai, din judeţul Dolj. Vă mulţumim! Aşteptăm în continuare reţetele voastre la adresa retete@click.ro!



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg