Tocană de pui cu usturoi, preparatul ideal pentru cină

Din lista ta de preparate rapide nu ar trebui să lipsească tocana de pui cu usturoi. Este perfectă atunci când nu ai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti masa.
De ce ai nevoie pentru tocată de pui cu usturoi
4 linguri ulei
1 ceapă
4 morcovi
1 rădăcină mică de ţelină
3-4 căţei de usturoi
4 linguri pastă de tomate
6 pulpe de pui
sare
piper
pătrunjel
oregano
1 l supă de pui
Cum se prepară tocana de pui
Amesteci 2 linguri ulei cu sare, piper, pătrunjel tocat şi oregano, ungi pulpele de pui şi le laşi la marinat peste noapte.
Încingi restul de ulei şi căleşti ceapa tocată. Adaugi morcovii şi ţelina, tăiate cubuleţe şi le laşi pe foc 3-4 minute. Scoţi legumele şi pui în tavă pulpele de pui, pe care le rumeneşti uşor pe ambele părţi, apoi le scoţi şi aşezi înapoi legumele. Adaugi supa de pui, usturoiul întreg, paste de tomate şi laşi să fiarbă 2-3 minute, apoi pui pulpele de pui şi dai vasul la cuptor 35-50 de minute, până când se pătrunde carnea. Înainte să serveşti, presari pătrunjel.