Tocană de vită şi cârnaţi

tocana de vita si carnati jpeg

La mesele în familie, carnea este foarte apreciată. Cea de vită are o savoare specială, pe care te invităm s-o descoperi prin aceste reţete...

Ingrediente (4 porţii) 500 g carne de vită 500 g cârnaţi 3 linguri făină 2 linguri ulei 4 linguri bulion 3 căţei usturoi 1 pahar vin roşu sec 2 cepe 2 roşii 2 ouă fierte tari sare piper 1 cană apă fierbinte

Mod de preparare

Cureţi cepele, tai roşiile bucăţi şi usturoiul în felii. Speli carnea, o cureţi de pieliţe şi o tai cuburi pe care le dai apoi prin făină. Tai cârnaţii în bucăţi. Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti carnea de vită şi cârnaţii. Adaugi ceapa şi usturoiul şi laşi încă 10 minute pe foc. Apoi torni bulionul, vinul şi pui şi roşiile tăiate. Amesteci.

După 10 minute, torni o cană de apă fierbinte şi adaugi sare şi piper. Acoperi şi laşi la foc mic până când carnea este moale. Serveşti cu felii de ou fiert.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg