Tocăniţă cu carne de vită

BEP BEW17D3BF5   ©   BEW Authors jpeg

Roşiile sunt unele dintre cele mai iubite ingrediente proaspete din perioada verii. Iată cum poţi face din ele o tocăniţă delicioasă.

De ce ai nevoie pentru tocăniţă cu carne de vită

2 antricoate de vită

2 cepe

1 morcov

1 ardei gras

6 roşii

500 ml vin alb

sare

piper

ulei

apă

Cum se prepară tocăniţă cu carne de vită

Tai antricotul şi-l căleşti în ulei pe ambele părţi până se rumeneşte. Scoţi bucăţile şi pui în loc cepele şi morcovul tocate. După ce s-au călit legumele, adaugi bucăţile de carne, vinul, apă, ardeiul şi roşiile tăiate bucăţi, sare şi piper, după gust. Laşi să fiarbă până ce scade sosul şi carnea se pătrunde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg