Tocăniţă de ciuperci

tocanita de ciuperci jpeg

Vrei o reţetă rapidă şi gustoasă? Alege această tocăniţă de ciuperci, care este gata în doar 30 de minute.

Ingrediente

800 g ciuperci 4 cepe 2 linguri bulion 3 ardei graşi 5 căţei de usturoi sare piper 3 linguri ulei 1 legătură mărar mămăligă pentru servire

Preparare

Speli ciupercile şi le tai subţire, inclusiv codiţele. Tai ceapa julien şi o pui la călit în ulei încins. După ce a devenit sticloasă, adaugi ciupercile, ardeii graşi tăiaţi feliuţe şi usturoiul zdrobit. Le laşi la fiert până când scade puţin zeama de la ciuperci, apoi adaugi bulionul. Potriveşti gustul de sare şi piper şi mai ţii la fiert 10 minute. Opreşti focul şi presari mărarul tăiat fin. Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă.

Foto 123rf