Tocăniţă de porc

tocanita de porc jpeg

Simplu şi ca întotdeauna bună de să te lingi pe degete nu alta! Cam asta spunem de fiecare dată când preparăm tocăniţă de porc!

Ingrediente

600 g carne macră de porc 2 cepe 2 morcovi 1 ardei gras 1 tijă de ţelină 4 căţei de usturoi 2 linguri pastă de roşii 1 foaie de dafin sare piper

Cum se prepară

Se taie carnea bucăţi, se rumenesc uşor în ulei bine încins, pe toate părţile, apoi se scot deoparte şi se păstrează calde. În grăsimea rămasă, se căleşte 5 minute ceapa tăiată peştişori, apoi se adaugă morcovii tăiaţi ­felii subţiri, ardeiul ­tăiat cuburi, tija de ţelină tăiată bucăţi şi se continuă călirea ­până încep să se înmoaie ­legumele. Se adaugă carnea, o jumătate de ceaşcă de apă caldă, ­foaia de dafin, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă, la foc mic, circa 15 minute. Se adaugă pasta de roşii, căţeii de usturoi şi se lasă să mai fiarbă 2-3 minute. Se serveşte caldă.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg