Tocăniţă de pui cu slăninuţă
Încearcă această reţetă de tocăniţă de pui cu slănină afumată ca fel 2 sau pentru cină.
De ce ai nevoie ca să prepari tocăniţă de pui:
8-10 pulpe superioare de pui 125 g slănină afumată, feliată 2 cepe mari 250 ml de apă 1 ardei 3 linguri bulion 3 linguri boia dulce sare smântână, după gust 1 legătură pătrunjel
Cum prepari tocăniţă de pui:
Toci cepele şi ardeiul. Într-o tigaie, rumeneşti slănina, adaugi legumele tocate, mai căleşti 2 minute şi stingi cu 250 ml de apă. Pui boiaua şi potriveşti de sare. Adaugi bulionul şi pulpele de pui. Fierbi 40 de minute sau chiar o oră. La sfârşit, toci pătrunjelul şi-l presari peste mâncărică. Serveşti cu smântână.