Tocăniţă de vită cu legume. Deliciosul preparat pe gustul oricui

Preparată cu ierburi aromate, această tocăniţă de vită cu legume este festin culinar, mai ales dacă o găteşti în zilele reci.
De ce ai nevoie pentru tocăniţă de vită
1 kg carne de vită, tăiată cubuleţe
3 căţei de usturoi
1 linguriţă chimen
1 linguriţă cimbru
2 morcovi
3 linguri oţet
175 ml vin roşu
2 linguri pastă de tomate
600 g ceapă
4 linguri ulei
2 frunze dafin
sare
piper
Cum se prepară tocăniţă de vită
Încingi cuptorul. Încingi uleiul în tigaie, pui cubuleţele de carne şi le amesteci până când se rumenesc pe toate părţile. Adaugi usturoiul zdrobit, morcovii tocaţi, ierburile aromate, sare, piper şi după un minut torni vinul şi oţetul. Laşi să dea câteva clocote şi pui pasta de tomate dizolvată în puţină apă. Acoperi vasul cu un capac şi-l dai la cuptor o oră. După acest timp pui cepele tocate. Dacă sunt mici le poţi lăsa întregi. Dai din nou tocăniţa la cuptor până când carnea este pătrunsă şi legumele sunt fierte.
Sursa: http://larderlove.com