Tocăniţă mediteraneană cu peşte

tocanita mediteraneana de peste jpeg

O reţetă perfectă pentru un prânz delicios. Se poate garnisi cu pătrunjel sau piper negru măcinat.

Ingrediente:

4 căţei de usturoi pisaţi 2 cepe tocate o lingură de ulei de măsline o cană de roşii pasate 6 căni de apă pătrunjel tocat coriandru tocat o linguriţă de scorţişoară pisată o linguriţă de paprika 500 de grame de file de cod sare după gust o lingură de piper negru măcinat

Mod de preparare:

Într-o oală, puneţi usturoiul şi ceapa şi amestecaţi constant timp de 5 minute. Adăugaţi roşiile pasate, apa, pătrunjelul şi coriandrul. Daţi focul mai mic şi lăsaţi compoziţia să fiarbă timp de 15 minute. Apoi adăugaţi scorţişoara, paprika şi fileul de cod şi lăsaţi tocăniţa la fiert încă 10 minute. Se adaugă sare după gust şi se prepară piper măcinat peste.

Foto: fabandfru.com/