Tort de zmeură cu pişcoturi

tort de zmeura cu piscoturi jpeg

Afinele, coacăzele, murele, zmeura cu cât sunt mai coapte, cu atât sunt mai perisabile şi trebuie consumate mai repede. Ideal e să cauţi fructe care au consistenţa tare şi culoarea uniformă. Altfel, rişti să te alegi cu fructe moi, care au început să se strice.

Ingrediente

1 pachet pişcoturi 100 ml cafea 100 g zahăr pudră 250 ml frişcă 250 g iaurt 2 plicuri gelatină 50 g miere 100 g zmeură frunze de mentă zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare

Înmoi rapid pişcoturile în cafea şi le aşezi uniform într-o formă rotundă pentru tort. Pentru marginile formei înmoi pişcoturile în cafea, după care le treci prin zahăr pudră. Baţi frişca şi o amesteci cu iaurtul scurs şi cu mierea. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o combini cu crema de iaurt. Torni jumătate din cremă peste pişcoturi, presari zmeură şi torni restul de cremă. Nivelezi şi dai la rece câteva ore. Decorezi după imaginaţie cu zmeura rămasă, frunze de mentă şi zahăr pudră.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg