Tort diplomat cu blat de biscuiţi

Un tort răcoritor, cu umplutură uşor acrişoară şi blat de biscuiţi.
De ce ai nevoie pentru tort cu blat de biscuiţi
Pentru blat
300 g biscuiţi simpli
150 g unt
1 plic zahăr vanilat
Pentru umplutură
600 g iaurt gras
300 ml frişcă
2 plicuri gelatină
100 g zahăr pudră
2 piersici
Cum se prepară tort cu blat de biscuiţi
Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit şi zahărul vanilat. Îi aşezi într-o tavă de tort tapetată şi-i presezi uşor. Dai blatul la rece pentru 1-2 ore. Baţi frişca şi o amesteci cu iaurtul gras, în care ai dizolvat zahărul pudră. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă. O torni peste blat şi pui din loc în loc bucăţi de piersică. Dai tortul la rece peste noapte şi-l decorezi după imaginaţie.