Tort diplomat cu blat de biscuiţi

Peach Cake with Currant Icing jpeg

Un tort răcoritor, cu umplutură uşor acrişoară şi blat de biscuiţi.

De ce ai nevoie pentru tort cu blat de biscuiţi

Pentru blat

300 g biscuiţi simpli

150 g unt

1 plic zahăr vanilat

Pentru umplutură

600 g iaurt gras

300 ml frişcă

2 plicuri gelatină

100 g zahăr pudră

2 piersici

Cum se prepară tort cu blat de biscuiţi

Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit şi zahărul vanilat. Îi aşezi într-o tavă de tort tapetată şi-i presezi uşor. Dai blatul la rece pentru 1-2 ore. Baţi frişca şi o amesteci cu iaurtul gras, în care ai dizolvat zahărul pudră. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă. O torni peste blat şi pui din loc în loc bucăţi de piersică. Dai tortul la rece peste noapte şi-l decorezi după imaginaţie.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg