Triunghiuri cu spanac şi brânză
Un aperitiv gustos, triunghiurile cu spanac şi brânză nu îţi răpesc prea mult timp şi vor fi cu siguranţă pe placul tuturor.
Ingrediente – Triunghiuri cu spanac şi brânză
5 foi de plăcintă
250 g brânză feta
150 g spanac
1 ou
1 ceapă verde, tocată
piper
sare
220 ml ulei
Mod de preparare – Triunghiuri cu spanac şi brânză
Într-un bol, amesteci brânza mărunţită cu spanacul tocat şi ceapa, apoi încorporezi oul până obţii o compoziţie omogenă. Potriveşti de sare şi piper, după gust. Întinzi o foaie de plăcintă pe o suprafaţă plană şi o ungi cu ulei. Împătureşti pe jumătate, apoi o tai pe lung, în 4 bucăţi.
Pui o linguriţă din amestecul cu spanac la capătul de jos al fiecărei fâşii, apoi împătureşti în formă de triunghi. Procedezi la fel cu restul de foi de aluat. Dai triunghiurile la cuptor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, până se rumenesc. Serveşti după ce s-au răcit puţin.
Sursa https://www.mygorgeousrecipes.com