Vafe cu ou şi bacon

Un mic dejun uşor de preparat, vafele cu ou şi bacon au un aspect inedit şi sunt foarte gustoase. Încearcă şi tu reţeta pe care ţi-o propunem astăzi!
Ingrediente
6 ouă
2 linguri ulei
75 g brânză cheddar sau caşcaval
ceapă verde, după gust
8 fâşii bacon
Pentru vafe
200 ml lapte
1 sfert de ceaşcă ulei
1 ou
2 linguriţe bicarbonat
3 linguri zahăr
1 vârf cuţit de sare
1 ceaşcă făină
Mod de preparare
Baţi ouăle. Le torni într-o tigaie în puţin ulei încins şi începi să le amesteci cu o spatulă. Le învârţi spre centrul tigăii până capătă o consistenţă cremoasă, omogenă şi nu mai sunt părţi negătite ale ouălor. Amesteci cu brânza rasă, ceapă verde tocată şi bucăţele de bacon, 2-3 minute.
Pregăteşti vafele mixând bine toate ingredientele. Le frigi în strat subţire în aparatul de făcut sandvişuri cu forme speciale pentru vafe, 4-5 minute sau până capătă o culoare aurie. Serveşti cu ouăle jumări.
Sursa https://www.pillsbury.com