Valentine'd Day: „Inimioare” de ciocolată

Inimioare de ciocolata cu caramel jpeg

Ne pregătim să-i impreşionăm pe cei dragi de Valentine's Day. O prăjitură deosebită pe care trebuie s-o încercaţi.

Ingrediente:

150 g unt 180 g ciocolată neagră ½ cană zahăr pudră 2 ouă, bătute 1 ¼ cani făină 2 linguri de cacao 220 g ciocolată cu caramel

cacao

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 180 grade C. Pe o tavă dreptunghiulară se pune o hârtie de copt.

Se pune untul şi ciocolata neagră într-o cratiţă medie şi se topeşte la foc mediu. Se amestecă din când în când. Se lasă pe foc cam 3-5 minute. Se bat ouăle şi se amestecă cu ciocolata. Se adaugă făina şi cacaua. Se amestecă până se omogenizează. Apoi se pune şi ciocolata cu caramel. Amestecul rezultat se pune în tavă şi se dă la cuptor timp de 20 de minute. Când s-a întărit, se dă deoparte şi se lasă la răcit.

După ce s-a răcit,  se taie cu forme inimioară şi se pudrează cu cacao.

Sursa: taste.com.au