Varză şi roşii în oţet şi ulei

varza si rosii in otet si ulei jpeg

Ne pregătim pentru iarnă cu fel şi fel de conserve.

Ingrediente

500 g varză albă 500 g ardei gras verde 500 g roşii 250 ml oţet 250 ml ulei 1 lingură zahăr 1 lingură sare grunjoasă 1 lingură boabe piper

Mod de preparare

Tai varza şi ardeii fideluţă şi roşiile în jumătate. Umpli borcanele sterilizate cu legume aşezate în straturi alternative. Fierbi oţetul cu zahărul, uleiul, sarea şi piperul. Laşi să dea în clocot şi torni în borcane.

Le închizi ermetic, le sterilizezi 20 de minute la 90 °C, le laşi să se răcească, după care le depozitezi în cămară.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg