Vită în crustă de muştar

059628 jpeg

Te poţi bucura de acest preparat în orice zi. Fie că eşti singur acasă fie că nu. Dar ar fi păcat să nu te bucuri, într-o seară liniştită, în tihnă împreună cu familia ta, de aceste gusturi rafinate.

Ingrediente

1 kg pulpă de vită 1 legătură pătrunjel verde 4 cartofi 3 linguri muştar 2 linguriţe tarhon verde sau uscat 6 linguri ulei 1 pahar vin roşu 1 pahar apă 50 g piper negru boabe 2 linguri miere 2 linguri unt sare piper

Mod de preparare

Se curăţă pulpa de pieliţe şi se condimentează cu sare şi piper. Se încinge untul într-o cratiţă mai mare şi se rumeneşte carnea pe toate părţile, pentru a prinde o

crustă.

Se aşază pulpa într-o tavă, se toarnă uleiul, vinul roşu şi apa. Se amestecă muştarul cu tarhonul, pătrunjelul tocat foarte mărunt, mierea, piperul şi se omogenizează

bine.

Se întinde compoziţia de muştar pe pulpă şi se acoperă tava cu folie de aluminiu. Se introduce la cuptor pentru 50-60 de minute. La jumătatea timpului, se scoate folia şi se lasă să se rumenească, ungând din când în când cu sosul din tavă.

Cartofii se spală, se taie bucăţi mari, se fierb în apă cu sare şi se prăjesc în puţin unt. Se servesc garnitură la carne. O altă garnitură poate fi broccoli fiert.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg