Vită în stil mongolez

scmb1 682x1024 jpeg

Atât de rapid şi de uşor! Aceasta este propunerea noastră pentru azi: carne de vită cu un sos plin de arome asiatice.

Pentru 5-6 porţii

Ingrediente

1 kg carne de vită, tăiată foarte subţire 1 ceapă, tocată fin 1 ardei roşu, tăiat felii 3/4 cană sos de soia 1 cană apă 1 lingură usturoi pisat jumătate linguriţă ghimbir răzuit jumătate cană sos hoisin jumătate cană gem de piersici 3 linguri amidon porumb 3 linguri apă 1lingură ulei de măsline

Mod de preparare

Pune carnea, ardeiul şi ceapa într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline.

Amestecă sosul de soia cu gemul de piersici, usturoiul, ghimbirul sosul hoisin şi o cană de apă, într-un vas de mărime medie. Când s-a mai rumenit carnea, toarnă combinaţia lichidă peste vită.

Lasă la foc mic să se înăbuşe. Cu jumătate de oră înainte de a servi, dă focul mai tare. Amestecă amidonul cu cele trei linguri de apă şi pune în sos pentru a se îngroşa.

Se poate servi cu orez sau paste.

sursa: thereciperebel.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg