Vrei ca micuţul tău să înceapă anul şcolar în forţă? (P)

NESQUIK jpeg

O mămică, un medic pediatru, o profesoară şi un specialist în nutriţie vorbesc despre importanţa FIERULUI în fiecare zi

 Bucureşti, 30 septembrie 2014 - Cu siguranţă ai auzit, ai citit sau ţi s-a spus de nenumărate ori că FIERUL se numără printre cele mai importante minerale din organism, cu un rol deosebit în creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor. Ne propunem să îţi prezentăm ce se întâmplă, însă, atunci când FIERUL este redus sau lipseşte din alimentaţia copilului tău, dar şi cum influenţează acesta rezultatele şcolare şi nivelul de energie ale celui mic, conturând o imagine de ansamblu asupra importanţei FIERULUI, văzut prin ochii unui medic pediatru, ai unui specialist în nutriţie, ai unei profesoare şi, nu în ultimul rând, ai unei mămici.

FIERUL protejează copilul de anemia feriprivă

„Când vine vorba de alimentaţie, trebuie subliniat că cei mici au nevoi speciale. Datorită ritmului rapid de creştere şi dezvoltare, organismul copilului are nevoie de mai mult FIER, acesta fiind un nutrient cu rol esenţial în dezvoltarea armonioasă a corpului, dar şi în dezvoltarea normală a creierului. Dacă cel mic nu are un aport adecvat de fier, organismul nu produce suficiente globule roşii (hematii) şi astfel există riscul apariţiei anemiei feriprive. Fierul ajută organismul să producă eficient energia fărăde care organele şi sistemele corpului nu ar funcţiona la parametrii normali. Lipsa de fier provoacă printre altele o scădere a nivelului de energie, care va induce o simptomatologie caracterizată prin: paloare, oboseală, apetit capricios, iritabilitate”, declară prof. dr. Doina Anca Pleşca, medic primar pediatru, vicepreşedinte al Societăţii Române de Pediatrie.

FIERUL sporeşte capacitatea de concentrare, având un rol important în performanţele intelectuale şi şcolare ale micuţului tău

„Pentru cei mici, începutul de an şcolar reprezintă atât o bucurie, datorită revederii, cât şi o provocare, fiind nevoiţi să-şi reintre în ritmul de învăţare, după o vacanţă de trei luni, în care joaca, distracţia, relaxarea au fost înaintea studiului.  Cu atât mai mult, în această perioadă,  aceştia au nevoie de un nivel sporit de concentrare,  pentru a reuşi să acumuleze noi cunoştinţe şi deprinderi, pentru a-şi pune în valoare potenţialul şi, nu în ultimul rând, pentru a atinge rezultatele dorite”,  a declarat Georgeta Moţea, profesoară la Şcoala Gimnazială Nr. 136 din Bucureşti.

Provocarea căreia trebuie să îi facă faţă oricare mămică

„Ca mamă, vreau să le asigur copiilor mei toate şansele de reuşită în viaţă, aşa că înţeleg rolul important pe care îl are alimentaţia în buna lor dezvoltare fizică şi intelectuală. Ce te faci, însă, când nu reuşeşti să-i convingi să mănânce? Alimentele cunoscute pentru aportul lor de fier nu sunt, din păcate, printre preferinţele copiilor mei. De multe ori refuză aceste feluri de mâncare. Mă bucur să aflu că există şi alte modalităţi mai atrăgătoare de a le asigura necesarul zilnic de fier. Spre exemplu, NESQUIK Opti-Start, care conţine fier, este o băutură la care copiii nu fac nazuri”, a declarat Oana Boboc, 35 ani, mamă a doi copii - 7 şi 4 ani.

Beneficiile unei alimentaţii echilibrate se reflectă în energia şi sănătatea celui mic

„Fierul este unul dintre mineralele esenţiale care contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. În plus, fierul îl ajută pe cel mic să se concentreze pe parcursul unei zile. El se poate găsi în alimente ca ficatul, spanacul, seminţele de dovleac şi ouă, însă şi în NESQUIK Opti-Start. Acest produs vine în ajutorul părinţilor care vor să le ofere celor mici necesarul zilnic de fier, într-un mod plăcut pentru copii datorită gustului de ciocolată”, declară Nicoleta Tupiţă, specialist în nutriţie, Nestle România.

NESQUIK Opti-Start, ajutorul de nădejde al mămicilor inspirate, care cresc copii puternici

Noua formulă NESQUIK Opti-Start are un conţinut unic de vitamine şi minerale, care ajută la creşterea sănătoasă a copiilor: FIER pentru energie şi putere de concentrare, zinc pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi vitamina D pentru o absorbţie corespunzătoare a calciului şi a fosforului, minerale conţinute de lapte în mod natural.

Aşa că nu uita: FIER în fiecare zi!

Nestlé, la nivel global

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de ţări, cu un număr de 468 de fabrici şi 333.000 de angajaţi. Prin misiunea companiei "Good Food, Good Life", Nestlé îşi ia angajamentul de a îmbunătăţi calitatea vieţii consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viaţă echilibrat.

 Nestlé în România 

Nestlé a intrat pe piaţa din România în 1995, în momentul de faţă având 1000 de angajaţi în Bucureşti şi în Timişoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa alimentară, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care este prezent).

Portofoliul Nestle Romania cuprinde o varietate de produse din diverse categorii, pentru a răspunde cererii consumatorilor: cereale pentru micul dejun pentru adulţi (Nestlé Fitness, Musli Clasic, Musli Tropical), pentru copii (Nesquik, Nesquik Alphabet, Nesquik Duo, Chocapic, Cheerios, Cookie Crisp, Cini Minis), pentru tineri adolescenţi (Lion), cât şi pentru toată familia (Corn Flakes şi Gold Flakes), precum şi batoane de cereale pentru copii (Nesquik, Cini Minis, Chocapic) şi batoane de cereale pentru adulţi (gama Nestlé Fitness şi gama Musli), băuturi (NESCAFÉ, Nesquik), divizia Nestlé Professional, dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), îngheţată (Nestlé Ice Cream), produse culinare (Maggi), produse pentru sugari (Nestlé Nutrition) şi hrană pentru animale (Purina). Napolitanele JOE şi Nesquik, precum şi specialităţile de cafea NESCAFÉ 3in1 sunt produse în România, la fabrica din Timişoara.Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg