Morcovi, dovlecei, ceapă, oregano şi pătrunjel. O aromă combinată şi îmbietoare care te cheamă la masă.

Ingrediente

2 cepe
3 morcovi
3 cartofi
1 dovlecel
8 ouă
1 cană parmezan ras
1/2 cană lapte
1 lingură unt
1 linguriţă pătrunjel uscat
1 linguriţă oregano
sare
piper

Cum se prepară

Ceapa se toacă mărunt, morcovii şi cartofii se dau pe răzătoarea mare, iar dovlecelul se taie cubuleţe. Toate legumele se sotează în unt şi se condimentează cu sare şi piper. Se toarnă amestecul de legume într-o tavă mai mică, unsă şi tapetată.

Se bat ouăle cu laptele şi parmezanul, se toarnă peste legume şi se presară deasupra pătrunjelul uscat şi oregano. Se coace în cuptorul bine încins circa 35 de minute, la foc
potrivit.

sursa foto: Shutterstock

Loading...