Un aperitiv uşor, ardeii umpluţi cu brânză feta sunt foarte gustoşi, perfecţi pentru momentele în care ai invitaţi sau îţi doreşti o gustare care îţi răpeşte mai puţin de zece minute.

Ingrediente

6 ardei graşi

150 g brânză feta, mărunţită

70 g iaurt grecesc

2 linguri pătrunjel

2 catei de usturoi

2 linguri zeamă de lămâie, opţional

1 lingură ulei de măsline

sare, după gust

Mod de preparare

Mixezi brânza feta împreună cu iaurtul. Încorporezi pătrunjelul tocat, sarea şi usturoiul pasat bine, până ce capătă consistenţa unei creme.

Tai ardeii la capete, îi cureţi de seminţe şi îi umpli cu compoziţia de brânză. Separat, amesteci într-un bol zeama de lămâie şi uleiul. Torni peste ardei. Serveşti imediat.

Sursa https://www.giverecipe.com

Loading...
Evaluează articolul